tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ollaanhan me vielä täällä!

Voi hyvänen aika tätä menoa ja meininkiä, mitä on ollut TaloTaloon muuttamisen jälkeen! Mutta hengissä vielä ollaan ja tännekin muistin vihdoin kurkata ja totesin, että olisi varmaan aika kertoa meistä jotain.

TaloTaloon muutto on ollut pitkä ja päätä huimaava ajanjakso, mutta vihdoin olemme päässeet omille paikoillemme ja näytteilytilatkin ovat lähiaikoina valmistumassa. Jippii!!! Onhan tässä matkan varrella jo ollut jos jonkinlaista tapahtumaakin ja Rakenna ja Remontoi messuja, mutta jospa tämä pää kolmantena jalkana lentäminen nyt tästä tasoittuisi, kun tavarat on saatu paikoilleen.

No ohjelmasta puheenollen... Seuraavaksi TaloTalo tarjoa ilmaisen Kivikoulun, joka on suunnattu kivitalon rakentamisesta haaveileville tai sitä suunnitteleville. Meidät voit myös tavata silloin, joten ei muuta kuin ilmottautumaan:

Pientalo kivestä -rakentajakoulu TaloTalolla 10.3.2015 klo 17.30 - 21.00

Kenelle: Pientalo Kivestä -Rakentajakoulu, on tarkoitettu oman talon rakentamista suunnitteleville tai siitä haaveileville. Myös kesämökkirakentaja tai laajennusosaa nykyiseen taloon rakentava perhe saa kurssilta paljon hyödyllistä tietoa, joka helpottaa rakennushankkeen läpivientiä. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa, kun tulee paikalle yhdessä puolison kanssa.
Tavoite: Antaa kivitalorakentajalle valmiudet rakentaa oma yksilöllinen kivitalo.
Sisältö: Pientalo Kivestä -Rakentajakoulu keskittyy kivitalon rakentamista suunnittelevien kiinnostuksen kohteisiin. Kivirakentamisen lisäksi keskeistä sisältöä ovat erilaiset rakennuttamiseen liittyvät asiat, jotka ovat vuosien varrella osoittautuneet hankaliksi hallita. Näitä ovat mm. laadukkaan suunnitteluratkaisun teettäminen, rakentamisen budjetointi ja rahoitussuunnitelma, kustannusarvion laskenta ja kustannusseuranta työn aikana. Myös rakentamisen sopimustekniikka suunnittelun sopimuksista hankintasopimusten kautta urakkasopimuksiin on mukana kurssilla. Ja miten järjestetään eri työvaiheiden laadunvalvonta, jotta lopputuloksesta tulee turvallinen ja terveellinen koti. Rakentajakoulussa esitellään myös tyypillisimmät rakennevaihtoehdot ja rakennusmateriaalit.
Ilmoittautuminen koulutukseen sähköpostitse asiakaspalvelu@talotalo.fi tai puhelimitse 020 340 015
Aika: tiistaina 10.3.2014 klo 17.30 - 21.00
Koulutuspaikka:
TaloTalo, Riihitontuntie 1, 01720 Vantaa
(Kauppakeskus Fresko)

Paikkoja on rajoitetusti, ilmottauduthan pikaisesti mukaan. Paikalle kannattaa saapua ajoissa tutustumaan TaloTalon toimijoihin ja näyttelytiloihin. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.


Nähdään Kivikoulussa!

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti