sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevätmessujen aika

Jippii!! Se on täällä taas, nimittäin Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.3. Viime vuonna olimme täällä ensimmäistä kertaa ja varsinaista hulinaa lienee luvassa tänäkin vuonna! Sitä ihanaa kesän odotusta ja suunnittelua :)

Messujen sivuilta lainattua:

Sisustusneuvontapisteestä vastaa myös tänä vuonna kahden suunnittelijanaisen Aino Rajasuon ja Tiia Turkin toimisto Koto Sisustussuunnittelu Rajasuo&Turkki Oy, osasto 7e28. Suunnittelijat palvelevat ajan varanneita puoli tuntia kerrallaan. Palvelu on maksuton. Ajanvaraus puhelimitse numerosta 040 - 246 2272 tai voit myös tiedustella vapaita neuvonta-aikoja messuvierailun lomassa. Löydät sisustusneuvontapisteen Sisusta!-osastolta.
Osastolla on esillä erilaisia materiaaleja, joista asiakas voi saada uusia vinkkejä kodin sisustuksen uudistamiseen. Ajan voi varata pieneen pulmaan tai isommankin ongelman ratkomiseksi. Asiakkaat ovat tervetulleita kokeilemaan suunnittelijan palveluita kodin pintojen, tekstiilien ja kalusteiden uudistamisen innoittamana tai vaikka uudiskohteen erilaisissa tilaratkaisuissa.Nähdään messuilla ensi viikonloppuna!

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti