keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Myyntistailaus Espoossa

Tämä ihana esteettömin merinäköaloin varustettu pienen perheen koti stailattiin myyntikuntoon merellisessä Espoon Soukassa. Yhteistyössä jälleen kiinteistövälittäjä Heidi Luumin kanssa.

Kuvia ennen:


Ja stailauksen jälkeen:

Kuvat Mikael Karlbom


Eilisessä Hesarissa oli juttu asuntokaupan nykytilanteesta, jossa myös ohimennen arvosteltiin asuntojen myyntistailauksia seuraavin sanoin:


"S­TAI­LAUS" EPÄI­LYT­TÄÄ
Os­ta­jat ovat aiem­paa val­veu­tu­neem­pia ja tun­nis­ta­vat sil­män­lu­meen. "Ku­ka ha­luaa mak­saa asun­nos­taan 30 000 eu­roa yli­mää­räis­tä sii­tä, et­tä myy­jä on asen­nut­ta­nut 2 000 eu­rol­la kont­ras­ti­ta­pe­tin ja ko­ris­te­ver­hot ja vuok­ran­nut soh­van? Os­ta­jat tun­nis­ta­vat ai­don ja fik­sa­tun", West­Hou­sen toi­mi­tus­joh­ta­ja Kristofer Öfverström sa­noo. HS 28.1.2014 Anna Karismo

Useinhan myyntistailauksessa ei kuitenkaan ole kysymys siitä, että haluttaisiin asunnosta ylimääräiset 30 000 € muutaman tuhannen panostuksella, vaan ennemminkin tavoitteena on saada myytävän kohteen positiiviset puolet esille ja epäkohdat häivytettyä. Tulevan ostajan on näin helpompi hahmottaa tilan todelliset mahdollisuuden omiin tarpeisiinsa sopiviksi ja näin asunto saattaa löytää uuden omistajan nopeammin kuin ilman stailausta.
Ja onnea vielä Heidille ja Lindalle vuoden 2013 Huom! ketjun paras myyntitiimi palkinnosta!

Pakkasterveisin,
Tiia ja Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti