maanantai 27. tammikuuta 2014

Kylpyhuoneremontti mielessä? Vai kenties toimivat kodinhoitotilat?

Viime viikon tutustumiskohteenamme oli Temalin showroom Järvenpäässä. Kiitos kutsusta Temalin energiselle porukalle, joilta eivät ideat ja innostus työhönsä lopu! 

Temal tarjoaa kotimaisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin, kodinhoitotiloihin ja keittiöihin. Erityisen mielenkiintoisia ovatkin heidän kalusteensa, joissa mitoituksia on saatavana 5cm välein, myös syvyys suunnassa! Tämä mahdollistaa näppärästi myös pienien tilojen tehokkaan käyttöönoton. Muitakin nerokkaita ratkaisuja pieniin tiloihin on kehitelty. 

Yhtiön alkuperäinen päätuote on ollut Järvenpäässä valmistettavat emali altaat ja tasot sekä julkisivulevyt. Myöhemmin Temal on laajentanut tuotantonsa kodin kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Tässä muutamia maistiaisia Temalin mallistosta, lisää löytyy osoitteesta www.temal.fi sekä Järvenpään showroomista.Löytyikö näistä sinun suosikkisi?

Kuvat: Temal

Mukavaa viikkoa kaikille!

Tiia ja Aino

2 kommenttia:

  1. Meillä olisi kyllä tarvetta tuolle kapean tilan wc-kalusteelle. Täytyypä tutustua, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Olkaas hyvät :) Heiltä tosiaan löytyy valvavat valikoimat ratkaisuja ongelmallisiin tiloihin, niin wc:n, kylpyhuoneen, kodinhoitotilojen kuin keittiönkin osalta.

    VastaaPoista